MijnHitRadio Welkom

Welkom

Mijn Hit Radio

Interactief, Met jou op één lijn!

Overal ter wereld

Online luisteren

249834__headphones-abstract-music-music_p

Nodig uw vrienden uit....

En vraag muziek voor elkaar aan

equalizer-music-wallpaper

24/7 muziek die door u zelf bepaald is

Luister online

Playlist

Hieronder treft u een overzicht van de muziek welke op dit moment draait, zojuist gedraaid is en welke nog gedraaid gaat worden. Op deze playlist kunt u ten alle tijden invloed hebben door zelf verzoeknummers aan te vragen. Mijn Hit Radio streeft ernaar om een breed gevarieerd programma te presenteren. Het kan dus zo zijn dat de artiest of het verzoeknummer wat u in gedachte heeft onlangs gedraaid is. Als dit zo is heeft u helaas niet de mogelijkheid om dit nummer aan te vragen.

Nu Draait

The List is Empty

Luisteren

Winamp
MediaPlayer
WebPlayer
iTunes
RealPlayer
iPhone

Zo Dadelijk

The List is Empty

Zojuist Gedraaid

The List is Empty

Playlist niet naar wens?

Mist u in de playlist uw favoriete muziek, aarzel dan niet en vraag direct uw eigen muziek aan. Door de zoekfunctie te gebruiken bent u in slechts enkele seconden klaar met aanvragen. U kunt ook ten alle tijden door de muziek database scrollen. Ontbreekt uw nummer in onze database neem dan gerust even contact met ons op zodat wij kunnen zorgen dat deze toegevoegd wordt.

Format

Wij streven ernaar om een een breed en gevarieerd programma te maken. Het kan dus zijn dat u een nummer in gedachte heeft wat onlangs gedraaid is. Wij hopen dat u er begrip voor heeft dat deze op dat moment niet aangevraagd kan worden. Mocht u met regelmaat teleurstellingen hebben neem dan gerust contact met ons op zodat we de condities van het aanvragen kunnen aanpassen.

Mijn HIT Radio

Interactief, met jou op één lijn!

Luister Live
Verzoek aanvragen
Playlist bekijken
Like ons
Programma’s

Warning: Missing argument 2 for apply_filters(), called in /home/vhosts/mijnhitradio.com/httpdocs/wp-content/themes/enfold/footer.php on line 83 and defined in /home/vhosts/mijnhitradio.com/httpdocs/wp-includes/plugin.php on line 199