MijnHitRadio Welkom

Welkom

Mijn Hit Radio

Interactief, Met jou op één lijn!

Overal ter wereld

Online luisteren

249834__headphones-abstract-music-music_p

Nodig uw vrienden uit....

En vraag muziek voor elkaar aan

equalizer-music-wallpaper

24/7 muziek die door u zelf bepaald is

Luister online

Adverteren op MijnHitRadio

Mijn Hit Radio wordt in tegenstelling tot andere radiostations niet als muzikaal behangetje op de achtergrond aangezet, maar er wordt juist intensief geluisterd naar een overwegend interactief programma. Door te adverteren op Mijn Hit Radio komt uw advertentie dan ook optimaal onder de aandacht van uw doelgroep.

Ook heerst er bij de luisteraars van Mijn Hit Radio een grote sympathie voor het station, en hiermee dus ook voor uw product en bedrijf. Mijn Hit Radio is ontstaan uit een hobby en niet uit op winstbejag en kan daarom de advertentie tarieven zo laag mogelijk houden.

Uw advertentie wordt wereldwijd verspreid en komt onder de aandacht bij een groot publiek.

Bent u benieuwd wat voor uw bedrijf de mogelijkheden zijn om via Mijn Hit Radio op een zeer effectieve wijze en in korte tijd uw doelgroep te bereiken? Of wilt u meer weten over de luistercijfers, tarieven of interessante extra opties rondom adverteren? Neem contact op met ons.

Mijn HIT Radio

Interactief, met jou op één lijn!

Luister Live
Verzoek aanvragen
Playlist bekijken
Like ons
Programma’s

Warning: Missing argument 2 for apply_filters(), called in /home/vhosts/mijnhitradio.com/httpdocs/wp-content/themes/enfold/footer.php on line 83 and defined in /home/vhosts/mijnhitradio.com/httpdocs/wp-includes/plugin.php on line 199